De Amsterdamsche School is een echte Amsterdamse school.  Onze leerlingen komen voor een heel groot deel uit Amsterdam-Centrum en Amsterdam-Zuid, maar ook veel leerlingen komen uit de regio Groot-Amsterdam, van Almere, de Zaanstreek, Aalsmeer, Haarlem tot het Gooi.

We kunnen onze stijl ook zeker wel Amsterdams noemen: een tikkie informeel, direct en heel betrokken. Onze leerlingen presteren altijd heel goed in een omgeving waar naar ze geluisterd wordt en heel veel tijd voor ze wordt vrijgemaakt, maar waar ze ook stevig worden aangepakt als de situatie daar om vraagt.

Zoals echte Amsterdammers betaamt, durven we zelfs met gemak te stellen dat De Amsterdamsche School de beste prive school in Amsterdam is. Onze resultaten zijn al al jaren heel goed, de onderwijsinspectie is al jaren achtereen zeer tevreden en onze leerlingen  leggen bij ons een heel stevige basis voor de rest van hun leven. Leerlingen die bij ons instromen vanuit een andere particuliere school moeten over het algemeen altijd even wennen aan het hoge lestempo én aan onze Amsterdamse aanpak. Maar na verloop van tijd willen ze niet meer anders: de Amsterdamsche School is verslavend.

Voor wie op zoek is naar kwaliteit, neem contact met ons op.