Slaag Maar Raak

Bij De Amsterdamsche School draait alles om examen doen. Een schooljaar op De Amsterdamsche School betekent dat je maar één doel voor ogen hebt: je diploma vmbo-t, havo of vwo halen. Je kan het hele pakket versneld in 1 jaar afleggen of verdeeld over 2 jaar tweemaal een deelpakket volgen om de last te verdelen. En je houdt steeds je doel voor ogen: slagen voor je examen. 100%.

Nu in Zuid: vanaf schooljaar 2017-2018 is De Amsterdamsche School gevestigd in een monumentaal schoolpand in  Amsterdam Zuid: Speerstraat 6.

Informatieavond 20 juni 2017
Op dinsdag 20 juni houden wij een informatie-avond tussen 19:15u-21:30u op de Speerstraat. U bent van harte welkom om eens te komen kennismaken! Wilt u zich alvast orienteren op de mogelijkheden? Onder het Wat menu vindt u alle informatie over onze opleidingen, onder het Hoe menu vindt u alle kenmerken waarop De Amsterdamsche School zich onderscheid van alle andere scholen. En als u de 20e bent verhinderd, kunt u altijd even contact met ons opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.