De bovenbouwleerlingen van hebben de hele school vandaag op zijn kop gezet met een examenstunt. Toen Rutger vanochtend de school wilde openen kwam hij er tot zijn grote ontsteltenis achter dat hij zijn waardevolle spullen en schoenen moest inleveren en op de patio op zoek moest naar de sleutel van de docentenkamer. Vervolgens werden uit alle ramen tientallen emmers water over heb uitgestort. Als troost hadden ze een prachtig ‘grote dame’ pak voor hem klaargelegd.

In de grote pauze werd de hele school schoongeveegd door een afdeling van de anti-examenvirus dienst, en werd Esat uitgeroepen tot Mooiste Docent, en Pranati tot Strengste Docent van de school. Hulde!

Als afsluiter hebben de bovenbouwleerlingen een feestje gebouwd in NZ1, en werd het een gezellige rotzooi. Van lesgeven was – heel uitzonderlijk bij ons op school – geen sprake meer, al gingen er geruchten rond dat de sectie Scheikunde nog 2 uur les heeft gegeven.

Namens school willen we de leerlingen die initiatief hadden genomen voor deze stunt, bedanken. Het was heel goed voorbereid, en een enorme verrassing!