Lestijden ivm vergaderingen

Tijdens vergaderingen werken wij met een verkort lesrooster. Iedere les wordt gehalveerd (van 60 naar 30 minuten) en alle lessen gaan tijdens een vergaderdag door. Het verkorte lesrooster zal van toepassing zijn op de volgende vergaderdagen:

– woensdag 17 april en donderdag 18 april

Iedere vergadering worden er leerlingen aangewezen die extra les krijgen op het moment dat er vergaderd wordt. Dit kan enerzijds zijn, omdat een docent bij een deel van de vergadering niet aanwezig hoeft te zijn. Deze docent geeft aan welke klas hij/zij nog graag langer wil zien. Een reden kan ook zijn dat een leerling achterstanden heeft en daarom langer op school blijft. De leerlingen worden in detail op de hoogte gesteld van het rooster van deze vergaderdagen.