Zaterdag 15 december 2012 verscheen weer de jaarlijkse Parool Scholengids. Ook dit jaar  staan wij weer op de eerste plaats. Letterlijk, want in de schoolbesprekingen, zijn wij wegens het alfabet en de vestigingsplaats altijd de eerste in de rij. En figuurlijk natuurlijk ook, dat spreekt vanzelf.

De Parool Scholengids is een zeer handig overzicht voor ouders en leerlingen die op zoek zijn naar een nieuwe middelbare school. In eerste instantie gericht op leerlingen uit groep 8 die op zoek zijn naar een plek in een brugklas, maar ook zeer informatief voor leerlingen uit het voortgezet onderwijs die willen overstappen.

Dit jaar in de Scholengids een kort interview met onze snowboard-topper Chris en Sanja, hier in de rol van mentor.

Op de achtercover staan onze prachtige VWO-ers in de advertentie van De Amsterdamsche School. Maar ze zijn natuurlijk niet alleen voor hun looks voor de advertentie gekozen…

Helaas zijn de data van de informatie-avonden per abuis verkeerd in de Scholengids terecht gekomen. De juiste data zijn:

– di 26 januari
– di 22 maart