Het schooljaar van de De Amsterdamsche School start dit jaar op woensdag 19 september met de introductiedag. De bovenbouw (de examenleerlingen) starten op donderdag 20 september met hun lessen. De onderbouw (B1, B2 en H3) heeft op 20 en 21 september nog introductiedagen en starten op maandag 24 september met het lesrooster.

Leerlingen krijgen in de week van 10 september alle details over de start van het schooljaar per post thuisgestuurd. Het lesrooster zal pas op de introductiedag bekend worden gemaakt.

De boeken kunnen worden opgehaald op vrijdag 14 september tussen 10u en 15u, voor diegenen die de boeken nog voor de start van het schooljaar willen kaften. De overige leerlingen krijgen op 19 september de sleutel van hun kluisje met daarin het boekenpakket.