Schooljaar 2013-2014 start voor de leeringen op woensdag 11 september met de introductiedag. Het programma voor deze dag is bijna rond, rond 1 september versturen we brief met alle details over hoe laat iedereen moet melden en tot hoe laat het duurt.

Leerlingen ontvangen op de introductiedag ook hun rooster en kluissleutel, met in de kluis het boekenpakket. Diegenen die hun boeken al eerder willen hebben, om alvast aan te ruiken, te bladeren of te kaften: op vrijdag 6 september, tussen 10u en 15u kan je terecht.

Op donderdag 12 september starten de lessen voor de bovenbouw. Donderdag 12 en vrijdag 13 september hebben de onderbouwgroepen de introductiedagen. Op maandag 16 september starten de lessen voor de onderbouw.