De Amsterdamsche School presenteert: The Hoodie Shots Battle 2013

Ga met je Hoodie op de foto en maak kans op een Apple iPad mini!

Komende weken kan je meedoen aan De Amsterdamsche School Hoodie Shots Battle 2013: als je je aanmeldt voor deze competitie, krijg je een Amsterdamsche School Hoodie. Trek deze aan en ga ermee op de foto met zoveel mogelijk verschillende mensen. Voor elke foto krijg je punten. Stuur de foto’s op naar hoodie@amsterdamscheschool.nl en de punten worden geteld. De foto’s worden verzameld bij de foto’s op deze website en de tussenstanden worden op Facebook bijgehouden. Wie op zaterdag 6 juli het meest aantal punten heeft verzameld, wint een iPad Mini.

Sluiting competitie: zaterdag 6 juli 23:00u

Puntentelling per foto:

• – met willekeurig persoon: 1 punt
  • – met familielid: 1 punt
  • – met rozenverkoper: 2 punten
  • – met persoon in uniform: 2 punten
  • – met moeder in badpak: 5 punten
  • – met directeur van andere school: 3 punten
  • – met directeur van andere particuliere school:  10 punten
  • – met vader in tangaslip mits smakelijk geportretteerd: 10 punten
  • – met Bekende Nederlander (BN-er):   10-20 punten[1]
  • – met Bekende Nederlander die internationaal bekend is: 20-30 punten
  • – met internationale beroemdheid: 20-50 punten
  • – met Koning Willem: 100 punten
  • – met Koningin Maxima:  200 punten
  • – met Barack Obama: 1000 punten

De Kleine Lettertjes:

• – alleen leerlingen, oud-leerlingen en docenten van De Amsterdamsche School mogen meedoen
  • – je moet de persoon op de foto omarmen:
    • — je hebt zelf de hoodie aan en het logo moet zichtbaar zijn
    • — kader: de hoodie moet volledig op de foto staan en gezichten zijn herkenbaar
    • — je kan maximaal twee mensen tegelijkertijd omarmen (links + rechts)
    • — zie verder de voorbeelden onderaan
    • – de personen op de foto moeten er mee akkoord gaan dat de foto op de website en facebook-pagina van De Amsterdamsche School worden gepubliceerd: bij twijfel of iemand akkoord is wordt de foto niet meegeteld. Vraag voor de zekerheid aan een bekendheid schriftelijk bevestiging.
    • – een persoon mag maar éénmaal op al je foto’s voorkomen
    • – foto moet in kleur
    • – foto-trucage / Photoshop wordt beloond met punten-aftrek
    • – foto’s van medeleerlingen/docenten tellen niet mee