De Amsterdamsche School heeft nog plaats in onze brugklas, zowel op vmbo-t/havo als op havo/vwo niveau.

Dit schooljaar zal een ongekend groot aantal leerlingen (ca. 650) in heel Amsterdam worden uitgeloot in de eerste ronde van de Kernprocedure, het mechanisme waarmee de leerlingen vanuit de basisschool kunnen worden ingeschreven op een reguliere middelbare school. Vooral voor leerlingen met een havo of havo/vwo advies kan dat een groot probleem worden, omdat het er op lijkt dat er dit jaar in heel Amsterdam veel te weinig plekken in het regulier onderwijs zijn om iedereen te plaatsen.

Wij worden momenteel veel benaderd door ouders die op zoek zijn naar een andere school, omdat hun zoon/dochter is uitgeloot in de eerste ronde. Wij kunnen in dat geval een goed alternatief bieden. Sommige mensen kiezen ervoor om één jaar bij ons onderwijs te volgen daarna weer terug te stromen naar het regulier onderwijs, anderen kiezen voor een hele schoolcarriere aan De Amsterdamsche School. Omdat de vraag groot is, bieden wij dit jaar zowel een oplossing voor leerlingen met een vmbo-t, havo en een havo/vwo advies.

Mochten wij u kunnen helpen of adviseren, neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend gesprek: 020 6254690