Ben je uitgeloot voor de middelbare school van je eerste keus en ben je nu dus nog op zoek naar een leuke brugklas voor volgend schooljaar? De Amsterdamsche School heeft nog enkele plekken in de vmbo-t/havo brugklas.

Wij bieden heel erg leuk, intensief en goed onderwijs in kleine klassen, maximaal 10 leerlingen per klas. Heel veel les, heel veel aandacht, heel veel plezier, en al je huiswerk doe je op school.

Ook voor leerlingen met een vmbo-k advies kan het interessant zijn om contact met ons op te nemen, want doordat we zo kleinschalig werken, kunnen zij in sommige gevallen ook in aanmerking komen voor plaatsing in onze vmbo-t brugklas.

Ben je geinteresseerd? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.