Woensdag 4 juli wordt het jaarlijkse voetbaltoernooi gehouden in het Westerpark. We beginnen om 10.00u. De onderbouw loopt vanaf 09.15 vanaf school onder begeleiding naar het Westerpark, de bovenbouw gaat op eigen gelegenheid. Aanwezigheid is verplicht voor alle leerlingen. De finale zal om ca 13.00 beginnen met aansluitend een BBQ tot ca. 15.00u, als het weer zich goed houdt.

Locatie is in in het oude gedeelte van het Westerpark, ter hoogte van de onderdoorgang bij het spoor. Scooterrijders let op: snorscooters (blauw kenteken) zijn toegestaan in het park, bromscooters (geel kenteken) niet. Leerlingen op een bromscooter, kunnen het beste via de Spaardammerstraat, Zaanstraat, naar de onderdoorgang rijden en van daaruit een klein stukje met de scooter lopen.